Prova på Yoga och Kungfu den 6 november 2022

Kursen börjar med att vi tränar yoga tillsammans. Målet är att verkligen stretcha ut och öppna upp hela kroppen, från topp till tå. Övningarna kommer att passa alla, inga avancerade positioner men fortfarande väldigt givande. De flesta övningar utförs nere på mattan sittandes. På så sätt kommer både kropp och sinne kunna släppa spänningar, stress och negativ energi. Målet är att släppa ut energi som har fastnat p.g.a. erfarenheter som vi ännu inte har bearbetat.

Efter yogan fortsätter vi med kungfu. Genom olika grundtekniker som slag, sparkar och en kungfu-form kommer målet vara att lära sig hur man skapar en naturlig kraft från kroppen. Också hur man styr kraften i kroppen och att sända ut energin för att nå målet. Genom rörelserna i kungfu så lär man sig filosofin om Yin och Yang. Det hjälper dig att öka livsenergin och förbättra din balans, smidighet, rörlighet samt uthållighet. Man lär sig även självförsvar!

Kursen vänder sig till deltagare som är över 16 år. Det passar för nybörjare. Varmt välkomna att delta!

Shifu Shaojie Fan

Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Carmen A. Ungur

Carmen började praktisera yoga 2010. Hennes resa tog henne till Bali, där hon utbildade sig till yogalärare 2017. Efter hennes första utbildning ville hon successivt lära sig mer. Den ena utbildningen ledde henne till den andra; SUP yoga, barn & graviditetsyoga, yin yoga, samt filosofiska studier och studier inom meditation. Alla dessa utbildningar och studier var på engelska. Det engelska språket trivdes hon med och lät henne göra det som hon alltid velat; vara internationell.

Carmens bas är här i Göteborg. Här fördelar hon sin tid mellan sina pass på Fitness24Seven och sin egen verksamhet. Hon erbjuder Yoga till företag, personer med funktionsnedsättningar och gör olika samarbeten. På så vis kan hon dela med sig av yogan till flera målgrupper och visa att yoga faktiskt är för alla.

Startdatum: Den 6 november 2022

Dag och tid: Söndag kl: 14:00 – 17:00

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med din anmälan. Max antal deltagare är 20 st. Anmäl dig redan nu!

Sista anmälningsdag är den 3 november 2022.

Pris:

600 SEK. I priset ingår träning.

Bra att veta
Ta på dig bekväma kläder, inga skor och ta gärna med en vattenflaska.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:
Telefon: 031-718 55 50
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email