qigong jpg H

Träna Qigong för nybörjare i sommar

Fredagar kl:17:00-18:00 

Sista anmälningsdagen är den 19 juni
Obs! Anmälan är bindande

Max antal platser: 15 deltagare

Qigong är en träningsform för fysisk och mental hälsa där du tränar och samtidigt sätter igång energiflödet i kroppen. Med hjälp av andning och koncentration fokuserar vi på långsamma och mjuka rörelser som främjar din hälsa. Vi strävar efter att din kropp och själ ska bli balanserad och uppnå harmoni. 

Träningen är planerad att ske utomhus men i händelse av regn flyttas träningen inomhus. 
Instruktör är Shifu/Mästare Shaojie Fan från Shaolintemplet.

Ledig dag: Den 17 juli

Denna kurs lär dig:

Stretchövningar
Stående meditation
Andningsövningar
Qigong-rörelser

Pris:

13-20 år 420 kr + 200 kr medlemsavgift, 21 år och uppåt 480 kr + 200 kr medlemsavgift.
Avgiften ska vara betald senast den 19 juni 2020.

Betalning:

Ange fullständigt namn och träningsgrupp vid inbetalning till Bankgiro nr: 896-0320 Shaolin kulturcenter eller Swish-nr 1233883972.

Shaolin Qigong (少林气功; Chigong)

Shaolin Qigong har många tusen års tradition bakom sig. Den introducerades för munkarna på templet för att höja deras medvetenhet för kroppslig och psykisk hälsa. I dag praktiseras Shaolin Qigong överallt i världen. Det sägs vara en av de mest hälsobringande träningskonster som finns att praktisera. Metoden jobbar från in-sidan utåt genom människans nervsystem, berör kroppens blod- och meridianbanor och ger mer energi till kroppens inre organ. När insidans energi är stark och i balans påverkar den muskler och leder så att den fysiska förmågan höjs optimalt i kroppen. utan att man behöver använda någon större fysisk ansträngning.

Under träningspassen fokuserar vi på långsamma och mjuka rörelser med andning och koncentration, vilket hjälper dig att främja din hälsa genom att balansera kropp och själ.

Höstterminen på Shaolin Kulturcenter startar i augusti för nya och gamla medlemmar!

Skriv in sökordet, tryck ENTER