Specialerbjudanden för båda medlemmar och icke medlemmar

Under minnesfirandet av vår älskade mästare och grundare av Shaolin Kulturcenter, Shi Xingxue, vill vi fokusera på hälsa och välbefinnande, något som var viktigt för honom. Därför erbjuder vi våra medlemmar gratis akupunktur- och akupressurbehandlingar den 11:e och 12:e maj.

Under vecka 20 och 21 erbjuder vi behandlingar till rabatterade priser och 10 % rabatt på träningsutrustning, samt möjligheten att gratis prova på olika träningsformer under vecka 20. Vi hoppas att dessa aktiviteter inte bara hedrar Shi Xingxues minne utan också inspirerar till ett fortsatt hälsosamt och balanserat liv.

Gratis behandlingar är endast för medlemmar. Antalet platser är begränsat – först till kvarn gäller! Rabatterade behandlingar, utrustning och prova-på-pass är öppna för alla!

Gratis behandlingar

Den 11 maj har vi nöjet att välkomna Dr. Ren Jun, en framstående kinesisk läkare, som kommer att erbjuda akupunkturbehandlingar. Följande dag, den 12 maj, har vi glädjen att presentera Alla Abramova, en erfaren akupressör och stressterapeut, som kommer att erbjuda behandlingar. 

Observera! Under dessa två dagar kan du som medlem endast boka en behandling. Vi vill ge så många medlemmar som möjligt chansen att boka en behandling.

Jun Ren

Jun Ren

Jun Ren – expert i TKM.
Studerade vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine 1983-1989. Bachelor Degree of Medicine 1989.
Forskade om akupunktur vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine 1989-1992. Master Degree of Medicine 1992.

Undervisade i TKM vid Beijing University of Traditional Chinese Medicine 1992-1995.
Flyttade till Sverige 1995 och arbetar sedan dess här på kliniken, som sedan 1 januari 2017 heter Ren Akupunktur.
Jun Ren är den tredje generationens utövare av kinesisk medicin i familjen.

Övriga utbildningar:
Lillian Bridges, Master Face Reading Program i Köpenhamn 2015.
Dr Inho Jung, Koreansk Kosmetisk Akupunktur London 2016

Medlem i Svenska Akupunkturförbundet TKM.

10 % rabatt vid ditt första besök under vecka 20 och 21

Du har möjlighet att boka en rabatterad behandling hos Jun Ren via hennes bokningssida. Efter att du har genomfört din onlinebokning och anländer till platsen, behöver du uppge rabattkoden: “Shaolin”. För mer information om bokning och priser, klicka på knappen nedan.

Alla Abramova

Alla Abramova

Alla Abramova – biologi- och kemimagister, utbildad vid Vitrysk Statlig Universitet 1988-1993. Arbetade som professor biträde på mikrobiologiavdelningen vid samma universitet.

Utbildad till taj-yoga massör i Moskva 2004 och därefter grundade hon eget företag där hon arbetat som massör, energiterapeut, Reiki terapeut och EFT-terapeut.

Studerade Traditionell Kinesisk Medicin och Qigong i Moskva och Lissabon med mästare Evgeny Myasnikov 2005-2011, och arbetade som Qigong instruktör i Moskva.

Utbildad till akupressör och stressterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Sverige under 2 år.

Flyttade till Sverige 2008 och har sedan 2017 drivit eget företag i Göteborg som akupressör, stressterapeut och massör samt ledare för Qigong och meditationsgrupper på Shaolinkulturcenter.

Övriga utbildningar inkluderar EFT, Öronakupressur, Tuina-massage och Qigong- och meditationsledarskap i Sverige.

50 % rabatt vid ditt första besök under vecka 20 och 21

Du kan boka en rabatterad behandling hos Alla Abramova genom att ringa till följande telefonnummer: 073 940 11 71. Kom ihåg att uppge rabattkoden: “Shaolin”. För mer information om bokning och priser, klicka på knappen nedan.        

Gratis prova-på pass under vecka 20

Under veckan 20 har du möjlighet att prova på våra olika träningsformer. Sprid gärna informationen till dina vänner som är intresserade av vår träning. De är varmt välkomna att prova på!

10% rabatt på träningsutrustning och mer – Gäller vecka 20 och 21!

Vi erbjuder 10 % rabatt på våra träningsutrustningar som träningsdräkter, föreningens t-shirts, byxor, skor, samt andra produkter som te, tekannor och armband med mera. Du har möjlighet att köpa dessa på plats.

Dela gärna denna sida via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email