Shaolin Dao

Helgkurs i Kungfu Sabelform – Bemästra sabelteknik på två dagar!

Välkommen till vår spännande helgkurs i Kungfu Sabelform, där du får möjlighet att fördjupa dig i den traditionella Shaolin sabeltekniken under två intensiva och inspirerande dagar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kommer denna kurs att ge dig en djupare förståelse för sabelns kraft och teknik.

Kursen passar:

Den passar för nybörjare, ungdomar och vuxna.

Kursinnehåll:
Instruktör

Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Datum: 
Den 8 och 9 juni 2024

Program:
9:30-11:30 – Träning
12:00-13:30 – Lunchpaus
13:30-16:30 – Träning

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med anmälan. Max antal deltagare är 15 st. Anmäl dig redan nu!

Sista anmälningsdag är den 7 juni 2024.

Pris:

1 200 SEK, i priset ingår träning.

Obs! Sabeln behöver köpas, och vi säljer den på plats. Det finns även några stycken som du har möjlighet att låna under kursen.

Bra att veta:

Ta med bekväma kläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota inomhus eller med våra träningsskor. Ta gärna med ett par träningsskor för utomhusbruk, då träningen kan ske utomhus om vädret tillåter.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:

Telefon: 076-036 57 77
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email