太极拳

Sommarkurs i Taichi – Balansera kropp och sinne!

Upplev sommarens lugn och harmoni med vår sommarkurs i Taichi. Taichi, även känt som meditation i rörelse, är en träningsform som kombinerar långsamma och mjuka rörelser med djup andning och koncentration. Genom att delta i denna kurs kommer du att få möjlighet att balansera både kropp och sinne samtidigt som du förbättrar din styrka, smidighet och mentala klarhet.

Ge dig själv chansen att uppleva Taichis magi och hitta balans i kropp och sinne under denna sommarkurs!

Kursen passar:

Den passar för nybörjare, både ungdomar och vuxna.

Kursinnehåll:
Instruktör

Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Datum: 
Den 18, 20, 25, 27 Juni, 2 och 4 juli, tisdagar och torsdagar.

Tid:
Kl. 18:15-19:30

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med anmälan. Max antal deltagare är 15 st. Anmäl dig redan nu!

Sista anmälningsdag är den 10 juni 2024.

Pris:

600 SEK

Bra att veta:

Ta med bekväma kläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota inomhus eller med våra träningsskor. Ta gärna med ett par träningsskor för utomhusbruk, då träningen kan ske utomhus om vädret tillåter.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:

Telefon: 076-036 57 77
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email