Kungfu Kids .

Sommarkurs för Kungfu Kids – Rörelse, lärande och glädje!

Är ditt barn nyfiken på att lära sig något nytt inom kampsport?

Vår barnträning syftar till att barnen ska få utvecklas både mentalt och fysiskt redan från tidig ålder. De får ökad kroppskännedom och lär sig värdet av att fokusera och sträva mot mål. Träningen är tydligt strukturerad och lär barnen disciplin, respekt för andra och självklart självförsvar.

Träningen är utmärkt för att förbättra kroppskontroll, hållning, koordination, kondition, hjärta, andning, nervsystem, jing, qi och shen. Den gör barnen lugnare och mer harmoniska samtidigt som de blir starkare och förbättrar sin balans, smidighet och rörlighet. Uthållighet, självförtroende och förmågan att fokusera är också egenskaper som barnen utvecklar under träningen.

Ge ditt barn en rolig och lärorik sommar fylld med kungfu-rörelse, lärande och glädje!

Kursen passar:

Den passar för nybörjare, från 7 – 12 år.

Kursinnehåll:
Instruktör

Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Datum: 
Den 17,19,24,26 Juni,1 och 3 juli.
Kungfu Kids Nyb 1 – måndagar och onsdagar.
Eller
Den 18, 20, 25, 27 Juni, 2 och 4 juli.
Kungfu Kids Nyb 2 – tisdagar och torsdagar.

Tid:
Kl. 17:00-18:15

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

 

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med anmälan. Max antal deltagare är 15 st. Anmäl ditt barn redan nu!

Sista anmälningsdag är den 10 juni 2024.

Pris:

500 SEK

Bra att veta:

Ta med bekväma kläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota inomhus eller med våra träningsskor. Ta gärna med ett par träningsskor för utomhusbruk, då träningen kan ske utomhus om vädret tillåter.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:

Telefon: 076-036 57 77
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email