Helg kurs i Taichi solfjäderform

Helgkurs i Taichi solfjäderform – Balansera kropp och själ!

Är du intresserad av en Tai Chi solfjäderform? Passa på att lära dig en solfjäderform på Shaolin Kultuenter!

Solfjäderformen är en slags vapenform inom Tai chi, som är en unik träningsform inom den kinesiska kampsporten. Denna form kombinerar Tai Chi med andra kampsporter och dansrörelser. Under utförandet av solfjäderformen kombineras rörelserna med hårdhet, mjukhet, attack- och försvarstekniker.

Rörelserna i denna form kan växla från mjuka, långsamma och graciösa rörelser till kraftfulla. När man tränar formen ska kropp och sinne vara avslappnat, samt med en djup koncentration.

Kursen passar:

Den passar för nybörjare, ungdomar och vuxna.

Kursinnehåll:
Instruktör

Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Datum: 
Den 29 och 30 juni 2024

Program:
9:30-11:30 – Träning
12:00-13:30 – Lunchpaus
13:30-16:30 – Träning

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med anmälan. Max antal deltagare är 15 st. Anmäl dig redan nu!

Sista anmälningsdag är den 20 juni 2024.

Pris:

1 200 SEK, i priset ingår träning.

Bra att veta:

Ta med bekväma kläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota inomhus eller med våra träningsskor. Ta gärna med ett par träningsskor för utomhusbruk, då träningen kan ske utomhus om vädret tillåter.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:

Telefon: 076-036 57 77
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email