Prova på Qigong och njut även av en kinesisk teceremoni!

Shaolin Qigong har många tusen års tradition bakom sig. Den introducerades för munkarna i templet för att höja deras medvetenhet för kroppslig och psykisk hälsa. I dag praktiseras Shaolin Qigong överallt i världen. Det sägs vara en av de mest hälsobringande träningskonster som finns att praktisera. Metoden jobbar från in-sidan utåt genom människans nervsystem, berör kroppens blod- och meridianbanor och ger mer energi till kroppens inre organ. När insidans energi är stark och i balans påverkar den muskler och leder så att den fysiska förmågan höjs optimalt i kroppen, utan att man behöver använda någon större fysisk ansträngning.

Qigong är en träningsform för fysisk och mental hälsa där du tränar och samtidigt sätter igång energiflödet i kroppen. Med hjälp av andning och koncentration fokuserar vi på långsamma och mjuka rörelser som främjar din hälsa. Vi strävar efter att din kropp och själ ska bli balanserad och uppnå harmoni.

Under kursen har du möjligheten att lära dig kinesisk teceremoni. Kursen vänder sig till deltagare som är över 15 år. Det passar för nybörjare. Varmt välkomna att delta!

Shifu Shaojie Fan

Instruktören är Shifu/Mästare Shaojie Fan som har 15 års erfarenhet av kinesisk kampsportskonst. Han lärde sig kampsportskonst från 9 års ålder i Shaolin Templet och fick inspiration av sin farbror Shi Xingxue som även är hans mästare. Genom åren arbetade och tränande han hårt hos olika mästare och fördjupade sina kunskaper i Kungfu, Taichi, Sanshou, qigong och meditation. Efter många år av hård träning började han som lärjunge undervisa wushu både inom och utanför Kina. Han har deltagit i många tävlingar och uppvisningar runt om i världen och lärt ut idag kungfu, taichi sanshou, qigong och meditation.

2010 kom Fan Shaojie till Sverige och har sedan dess undervisat elever i Göteborg. 2015 grundade Shaojie Fan tillsammans med sin mästare Shi Xingxue föreningen Shaolin Kulturcenter. Hans professionella undervisning med kärleksfull energi är älskad av många elever!

Startdatum: Den 13 november 2022

Dag och tid: Söndag kl: 13:00 – 16:00

Adress:
Lundby Hamngata 20
417 55 Göteborg

Under kursen lär dig:

Anmälan och betalning:

Du betalar kursavgiften till oss i samband med din anmälan. Max antal deltagare är 15 st. Anmäl dig redan nu!

Sista anmälningsdag är den 10 november 2022.

Pris:

500 SEK. I priset ingår träning och kinesisk teceremoni.

Bra att veta
Ta på dig bekväma kläder, inga skor och ta gärna med en vattenflaska.

Här hittar du information om hur du kan komma i kontakt med oss:
Telefon: 031-718 55 50
E-post: info@shaolinkulturcenter.se

Dela gärna denna sida via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email