Tack för denna terminen!

Vi uppskattar alla lärorika, roliga och energirika träningspass tillsammans med dig. 
Det var roligt att se så många på avslutningen i parken. Det serverades mat från hela världen! Sedan lekte vi lekar som ledde till mycket skratt. Den som ville kunde prova att gå balansgång mellan träden på Ingelas Slackline. Tack alla ni som kom!

Höstterminen 2022 startar måndagen den 15 augusti till och med den 18 december. Anmälan till höstterminen är nu öppen. Vi hoppas att du/ditt barn vill fortsätta utvecklas och träna vidare hos oss. 

Om du är osäker i vilken grupp som du/ditt barn ska träna i, så får du höra av dig till Shifu Shaojie.  Shifu Shaojies telefonnummer: 0720247611 och e-post: shaojie@shaolinkulturcenter.se

Länk till schema: www.shaolinkulturcenter.se/schema
Länk till priser och instruktion till betalning: www.shaolinkulturcenter.se/pris

Sista anmälningsdag och betalning är den 1 augusti 2022

Anmälningsavgift är 350 kr per en träningsform som du betalar tillsammans med din anmälan.
Vid inbetalning av resterande träningsavgift ska anmälningsavgiften dras av från hela summan. Betalningen sker via bankgiro och Swish.

Pris och instruktion till betalning: www.shaolinkulturcenter.se/pris

Taichi & Kungfu sommarläger under juli:

Föreningen erbjuder sommarläger för nybörjare och erfarna under juli i Taichi och Kungfu. Under lägret har man möjligheten att äta autentisk kinesisk vegetarisk mat och lära sig kinesisk teceremoni. Lägret vänder sig till deltagare som är över 18 år. 
Mer information på vår hemsida: www.shaolinkulturcenter.se

Nya kurser & Prova på pass:

Vi kommer erbjuda prova på pass under vecka 32 (från 8 – 14 augusti) och nya kurser under höstterminen. Se mer information på vår hemsida: www.shaolinkulturcenter.se

Vi hoppas du kan sprida ut informationen till dina vänner och bekanta som är intresserade och behöver träna på ett harmoniskt sätt.

Vi önskar alla i föreningen en fin sommar med mycket vila och träning.
Vi ses till hösten!

Similar Posts