Är du intresserad av en Tai Chi solfjäderform?

Passa på att lära dig en solfjäderform på Shaolin Kultuenter!

Söndagen den 17 december kommer mästare Marco från Chan Dao Kung Fu Siena kommer till Göteborg. I samband med att shifu Marco besöker oss, så erbjuder vi ett unikt tillfälle att prova på solfjäderformen. Denna form har shifu Marco lärt sig av föreningens grundare Shi Xing Xue. 

Beskrivning

Solfjäderformen är en slags vapenform inom Tai chi, som är en unik träningsform inom den kinesiska kampsporten. Denna form kombinerar Tai Chi med andra kampsporter och dansrörelser. Under utförandet av solfjäderformen kombineras rörelserna med hårdhet, mjukhet, attack- och försvarstekniker.

Rörelserna i denna form kan växla från mjuka, långsamma och graciösa rörelser till kraftfulla. När man tränar formen ska kropp och sinne vara avslappnat, samt med en djup koncentration. 

Program

10:30-12:30     Träning

12:30-14:30     Lunch paus

14:30-17:30     Träning

En kort vattenpaus på varje träningspass.

Kostnad:

Ungdomar 650 kr
Vuxna 800 kr
I priset ingår 5 timmar träning.

Obs. Solfjäder ingår inte i priset och om man inte redan har den, kan man köpa den hos Shaolin kulturcenter för 180 kr. Lunch ingår ej i priset, vilket innebär att du kan ta med dig egen lunchlåda eller äta ute. 

Anmälan:

 Sista dagen för att skicka in en anmälan är den 14:e december och anmälan skickas till email info@shaolinkulturcenter.se. Vid anmälan ange fullständigt namn och solfjäderform.

Betalning:

Ange fullständigt namn och solfjäderform vid inbetalning till Bankgiro nr: 896-0320 SHAOLIN KULTURCENTER eller Swish-nr 1233883972. 

Obs! Betalning skall vara tillhanda hos föreningen senast den 14:e december. Begränsat antal platser cirka 25 personer.

Adress:

Lundby Hamngata 20
41755 Göteborg

Dela gärna denna sida via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email