Hej!

Vi på Shaolin kulturcenter hoppas att ni alla mår bra och att vi snart kan börja träna ihop igen. Fram tills att smittorisken för Coronaviruset har minskat så vill vi erbjuda er träning på distans. 

Alla medlemmar kommer att få en länk till Shaolin kulturcenters hemsida. Där kan ni öppna upp en video och träna på övningarna som er tränare, Shaojie Fan, visar och går igenom. Ni kan träna hemma, eller på den plats ni anser vara bäst för de övningar som ni kommer att träna på.  

Vi kommer även att erbjuda ett tillfälle varje vecka där ni kan träffa er tränare online genom en app som heter ZOOM (den är kostnadsfri). Vid dessa tillfällen kommer ni att ha möjlighet att ställa frågor gällande teknik i utförandet av övningarna som visats i videon. (Onlinetillfällen på Zoom gäller ej barngrupp).

För de medlemmar som har missat träning under de två veckor som föreningen stängde ner sin verksamhet, kommer att kompenseras med motsvarande 2 veckors träning längre fram. Mer information om vilka veckor som det gäller kommer att skickas ut senare.

Träningen ser ut så här under kommande två veckor:
Vecka 14
 – föreningen har ingen träning i lokalen, träningen sker på distans.
Vecka 15 – påsklov – föreningen har ingen träning i lokalen, träningen sker på distans. (Enligt schemat skulle föreningen ha haft stängt under påsklovsveckan men vi kommer nu att ha träning på distans).

Vänliga hälsningar
Shaolin Kulturcenter

Similar Posts