STÄDDAG I LUNDBY 13/9

På Lundbydagen söndagen 13:e september kommer föreningen deltaga i en städdag arrangerad av Lundby stadsdelsförvaltning. Detta tycker vi är ett fint sätt att stärka vår lokala förankring och bidra med något bra. Planen är att vara (minst) 15 personer som städar kl 10-13. Som tack för arbetet får föreningen även ett litet ekonomiskt stöd som är tänkta att användas till höstens månfest (se nedan). Medlemmar som är med och städer har gratis inträde till månfesten! Svara på detta mejl för att anmäla dig.

MÅNFEST 10/10

Månfesten eller midhöstfesten räknas ofta som Kinas näst viktigaste traditionella högtid. Den är en dag då fullmånen sägs vara som allra rundaste och klarast. Festen är en höstfest som markerade slutet på skördetiden och början av det mörka halvåret. Det är också en familjehögtid där fullmånen symboliserar familjens enhet och sammanhållning.

Det kommer att serveras månkakor, olika sorters kinesiskt te och stekta nudlar. På programmet står bl.a. kort filmvisning och teater om Zen.

Tid och datum:
Lördagen den 10 oktober två tillfällen
kl 17:00-19:00
kl 19:00-21:00

Adress:
Lundby Hamngata 20, Göteborg

Anmälan och kostnad:
Pris 100 kr per person. Betalning och anmälan kan göras via Swish 1233883972 eller via Bankgiro nr: 896-0320 SHAOLIN KULTURCENTER.

Ange deltagares namn, antal personer och vilken tid du vill delta.

*OBS! Sista anmälningsdag den 7 oktober. Begränsat antal platser!

Det finns möjlighet att köpa föreningens t-shirt, träningskläder, kinesiskt te och månkakor på plats.

Similar Posts