Höstterminen avslutar den 18 december 2022. Tack för den här terminen!
Vi uppskattar alla lärorika, roliga och energirika träningspass tillsammans med er.
 

Tack alla deltagare som gjorde en fin avslutningsuppvisning och alla funktionärer som hjälpte till under dagen. Tack också till alla er som kom och tittade och hejade på oss!

Vårterminen 2023 startar måndagen den 16 januari till och med den 4 juni. Anmälan till vårterminen är nu öppen. Vi hoppas att du/ditt barn vill fortsätta utvecklas och träna vidare hos oss. 

Om du är osäker i vilken grupp som du/ditt barn ska träna i, så får du höra av dig till Shifu Shaojie. Telefonnummer: 076-036 57 77 och e-post: shaojie@shaolinkulturcenter.se

Länk till schema: www.shaolinkulturcenter.se/schema/
Länk till priser och instruktion till betalning: www.shaolinkulturcenter.se/pris/

Sista anmälningsdag är den 8 januari 2023. Betalningen för terminsavgift och medlemsavgift skall vara betald senast den 30 januari 2023. 

Obs. Ett kvitto krävs att visa upp fysiskt på din träning eller att skicka digitalt på en skärmbild till oss via e-post till ekonomi@shaolinkulturcenter.se. Sista dag för överlämning av kvittot är den 6 februari 2023.

Anmälningsavgift är 350 kr per en träningsform som du betalar tillsammans med din anmälan.

Vid inbetalning av resterande terminsavgift och medlemsavgift ska anmälningsavgiften dras av från hela summan. Betalningen sker via bankgiro och Swish.

Pris och instruktion till betalning: www.shaolinkulturcenter.se/pris/

Nya kurser & Prova på pass:

Vi kommer erbjuda Gratis Prova-på pass under vecka 2 (från 9 – 15 januari) och nya kurser under höstterminen. Se mer information på vår hemsida: www.shaolinkulturcenter.se/

Vi hoppas ni kan sprida ut informationen till era vänner och bekanta som är intresserade och behöver träna på ett harmoniskt sätt.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi ses i januari igen med ny energi inför vårterminen. Ta hand om er!

Med vänliga hälsningar
Shaolin Kulturcenter

Similar Posts