Vi hedrar Shi Xingxue på minnesdagen söndag den 12 maj 2024

Det närmar sig treårsdagen sedan vår älskade mästare och grundare av Shaolin Kulturcenter, Shi Xingxue, gick bort den 15 maj 2021. Hans bortgång var en stor förlust och han är djupt saknad. Det känns fortfarande overkligt att han inte längre är bland oss. För att hedra hans minne och värna om arvet han lämnade efter sig, kommer vi att organisera en sammankomst söndag den 12 maj 2024 på Kvibergs kyrkogård. Efter ceremonin bjuder vi in alla till Shaolin Kulturcenter för fika. Vi ser fram emot att tillsammans minnas och hedra Shi Xingxue på detta sätt.

I samband med minnesceremonin kommer vi att fokusera på hälsa och välbefinnande, något som var viktigt för Shi Xingxue. Därför erbjuder vi våra medlemmar gratis akupunktur och akupressur behandlingar den 11:e och 12 maj.

Under vecka 20 och 21 erbjuder vi behandlingar till rabatterade priser, rabatt på träningsutrusning samt möjligheten att gratis prova på olika träningsformer. Vi hoppas att dessa aktiviteter inte bara hedrar Shi Xingxue utan också inspirerar till fortsatt hälsosamt och balanserat leverne. Mer information hittar du Här.

.

Vem var Shi Xingxue

Shi Xingxue föddes 1970 och var uppvuxen i Kina, fostrad i Shaolin templet. Han var den

32:a generationen i Shaolin templet och fick munknamnet Xing, vilket betyder att resa. Han kände redan tidigt att hans kall var att resa, och lära sig om hur omvärlden fungerar, och samtidigt lära ut och dela med sig av sina egna kunskaper från Shaolin templet. Han reste till över 30 olika länder för att sprida Shaolinkulturen genom att hålla träningar och delta i uppvisningar.

1997 kom Shi Xingxue till Sverige och har fram till sin bortgång, undervisat Shaolins kampkonst, meditation och erbjöd patienter akupunkturbehandlingar och spred sin livsfilosofi i Göteborg.

Shi Xingxue grundade Shaolin Kulturcenter 2015. Hans vision var att bygga upp en stor Shaolin familj där vi alla hjälps åt, tar hänsyn och ger respekt till varandra och vår egen hälsa.

Vi vill bevara och fortsätta att dela vår mästares filosofi. Detta kommer att uppmärksammas genom minnesdagen den 12 maj i år, och under kommande år.

Plats:

Kviberg Kyrkogård, kvarter 85, gravnummer 346. (Shi Xingxues begravningsplats)

Klicka här för att se på karta: https://maps.app.goo.gl/su5gynSa8Rs5L9XB7

Transport:

Om du anländer med bil finns det möjlighet att parkera direkt vid platsen, nära gravplatsen.

För dig som föredrar kollektivtrafik är den närmaste spårvagnshållplatsen Göteborg Kviberg. Här stannar spårvagnslinjerna 6, 7 och 11, vilket gör det enkelt att nå destinationen.

Datum och tid:

Söndagen den 12 maj 2024, kl.11:00

Program:

11:00 – Starta minnesceremoni
11:30 – Avsluta ceremoni med en gruppbild
11:45 – Fika på Shaolin kulturcenter, Lundby Hamngata 20, Göteborg

Anmäl dig via e-post: info@shaolinkulturcenter.se och ange minnesceremoni i ämnesraden.

Vänligen uppge namn och med antal personer!

Sista anmälningsdag är den 7 maj.

Varmt välkomna!

Similar Posts